Cukraus Detoksas

CUKRAUS DETOKSAS

  • nuo 2015 metų kuriama bendruomenė
  • nuo 2016 metų Lietuvos sveikuolių sąjungos dalis
1Y4A2592

Kristina Ragauskaitė

Mokslu paremtos autorinės programos ir knygos „Cukraus detoksas“ autorė, emocinio valgymo specialistė, Lietuvos sveikuolių sąjungos viceprezidentė, stovyklų organizatorė, lektorė, holistinės sveikos gyvensenos propaguotoja.

Paprastumas – raktinis žodis, jei siekiame laisvės ir džiaugsmo. Paprastume matome labai daug žavesio, ramybės, pastovumo.
Visa tai nesunku atrasti, nes grožis visada šalia: gamtoje, garsuose, judesyje, maiste…
“Cukraus detokso” projektas, prasidėjęs 2015 metais, nuolat keičiasi, plečiasi, pasipildo naujomis veiklomis, paslaugomis, kaupia gerąją praktiką bei dalyvių sėkmės istorijas – visu tuo norime toliau dalinti su jumis. 
Organizuojant stovyklas, renginius, ruošiant receptus ir videokursus, bendraujant su žmonėmis supratome, kad universalus raktas į sėkmę, laimę ir gerą savijautą ir yra paprastumas, o taip pat savęs, aplinkinių žmonių, gamtos, protėvių išminties pajautimas.
Labiausiai įkvepia pats gyvenimas ir suvokimas, kad džiaugsmas ir laisvė kurti savo gyvenimą yra natūrali žmogaus būsena. Patys brangiausi dalykai gyvenime nieko nekainuoja – Meilė, apkabinimas, šypsena, atjauta, supratimas, sugebėjimas išgirsti artimą ir būti suprastam.
Kuomet einame savo širdies keliu, mūsų niekas nestabdo!
Natūraliai “Cukraus Detokso” programa peraugo į gyvenimo būdą, bendruomenę, šeimą, kurioje norime dalintis ne tik paprastu požiūriu į mitybą bet ir į patį gyvenimą.