Cukraus Detoksas

CUKRAUS DETOKSAS_LOGO_500px

STRAIPSNIAI

SVEIKOS GYVENSENOS IR MITYBOS NAUJIENOS

Ksilitolis, maltitolis, sorbitolis, eritritolis - naudingi ar pavojingi?
Cukraus alkoholiai yra organiniai junginiai, paprastai gauti iš cukrų. Nepaisant pavadinimo, etanolio...
Skaityti daugiau
Kaip apsaugoti vaikus nuo cukraus?
Lietuviai kasdien suvartoja labai daug cukraus – beveik 100 g, kai rekomenduojama paros norma yra ne...
Skaityti daugiau
Cukraus poveikis organizmui: kodėl vaisiai geriau už pyragėlius?
Koks yra cukraus poveikis organizmui ir kodėl jo reikia vengti? Kuo rafinuoto cukraus poveikis skiriasi...
Skaityti daugiau
Gamtinė žemdirbystė ir sveikas maistas
Gyvenimas gamtos ritmu Svarbiausia yra ne tai, kokius patiekalus gaminame, kiek daržovių suvalgome ir...
Skaityti daugiau
Medaus nauda ir kodėl jo negalima kaitinti
Medaus nauda žmogaus organizmui yra nenuginčijama – jis turi iš ties puikių gydomųjų savybių. Tačiau...
Skaityti daugiau
Kaip numesti svorio be dietų - 10 taisyklių
Norite numesti svorio be dietų, nes nesate pasiruošę atsisveikinti su tortais, lietiniais, spagečiais,...
Skaityti daugiau
Ar sveikas maistas tikrai visuomet yra sveikas?
Kas yra sveikas maistas? Ar tai – greitai paruošiama košė ir apelsinų sultys pusryčiams? Ekologiški sausainiai?...
Skaityti daugiau
Soja: pavojinga ar naudinga?
Soja yra tikriausiai viena iš kontroversiškiausiai vertinamų maisto produktų. Soja labai plačiai naudojama...
Skaityti daugiau
Riebalai: nuteisti ir išteisinti
Net pats žodis ”riebalai” skamba kaip grėsmė figūrai ir sveikatai. Ar iš tikrųjų tunkame...
Skaityti daugiau
Gerieji angliavandeniai, blogieji angliavandeniai
Gerieji angliavandeniai, blogieji angliavandeniai? Kuo gi jie tokie blogi? Kodėl mažai turinčios angliavandenių...
Skaityti daugiau
Baltymai ir amino rūgštys: viskas, ką reikia žinoti
Kas yra baltymai ir kaip jie veikia mūsų sveikatą? Sporto, sveikatos, maisto, dietų specialistai, blogai...
Skaityti daugiau
Geriausias aliejus kepimui - viskas, ką turite žinoti apie aliejus
Koks yra geriausias aliejus kepimui? Extra virgin, šalto spaudimo, rafinuotas – ką gi tai reiškia?...
Skaityti daugiau