Cukraus Detoksas

GRUPĖS TIKSLAS – KARTU SU SPECIALISTŲ PRIEŽIŪRA LAIKYTIS „CUKRAUS DETOKSO“ PROGRAMOS, KASDIEN GAUNANT NAUDINGĄ INFORMACIJĄ APIE TAI, KAIP MŪSŲ ORGANIZMĄ VEIKIA VIENI AR KITI PRODUKTAI, KOKS MAISTAS SVEIKAS IR KOKIO REIKIA VENGTI, KAIP IŠMOKTI NESUGADINTI GERŲ PRODUKTŲ IR KAIP GAMINTI GREITAI, SVEIKAI IR SKANIAI.

Programa:

Video įrašas (apie 30 min), kuriame pristatoma programa, jos eiga, patarimai, kaip laikytis ir ko tikėtis, aptariami galimi iššūkiai. Atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus.

Informacinis postas kasdien. Pagrindinės temos:

Detokso ypatumai:

Nuoseklumo svarba; natūralūs papildai ir antibiotikai; detokso požymiai; kaip skaityti etiketes ir atpažinti cukraus pavadinimus; maisto priedai ir jų žala; energetinė vertė, glikemijos indeksas ir krūvis; žarnyno mikrofloros stiprinimas.

Kaip suprasti maistą:

Baltymai, riebalai ir angliavandeniai; sveiki natūralūs saldikliai ir dirbtiniai saldikliai, kurių reiktų vengti; žuvies, mėsos vartojimas ir pasirinkimas; ekologinė ir komercinė žemdirbystė bei įtaka maisto kokybei bei sveikatai; rauginto maisto nauda; alkoholio įtaka sveikatai ir savijautai.

SIŲSTI UŽKLAUSĄ